Asbestsanering

In veel bouwwerken zijn asbesthoudende materialen verwerkt. Deze zijn volgens de Nederlandse wetgeving in verschillende klassen onder te verdelen. Voor elk type asbest bestaan afzonderlijke eisen aan sanering en afvoer.

Omwille van uw veiligheid en die van uw omgeving en omwille van de voortgang van de werkzaamheden is het belangrijk om tijdens sloopwerkzaamheden asbest direct te kunnen herkennen en te kunnen classificeren.

Onze medewerkers zijn daarom geschoold in het herkennen van materialen en tevens gediplomeerd om direct na herkenning ook de juiste maatregelen te treffen. Uw voordeel is dat de lopende sloopwerkzaamheden, waaraan vaak strakke deadlines zijn gekoppeld, een minimum aan vertraging oplopen.

Het saneren zelf, evenals het afvoeren, doen wij overigens volledig in eigen beheer en uiteraard conform de meest recente veiligheidsvoorschriften. En met respect voor uw omgeving. 

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel voor saneren van uw asbest.

info@elzenverbruggen.nl  of telefonisch 0413-211308